31 mei 2019

Zojuist onze eerste bestelling direct in Spanje geplaatst :)

Tijdens mijn bezoek aan Fenavin in Ciudad Real, heb ik diverse wijnboeren leren kennen die graag hun wijnen via Oele wijnimport op de Nederlandse wijnmarkt presenteren. Het was erg moeilijk om een juiste keuze te maken tussen deze 1500 exposanten. Uiteindelijk is onze keuze op twee nieuwe leveranciers gevallen. Waarvan er eentje toch wel enigszins verrassend mag worden genoemd. Alhoewel we het liefst en meestal met relatief kleine wijnboeren samenwerken is de keuze deze keer gevallen op een enorme coöperatie die liefst uit 8.000 ! wijnboeren bestaat en is Oele wijnimport de eerste die deze wijnen op de Nederlandse markt mag introduceren, iets waar we erg trots op zijn. Binnenkort vertel ik wat meer hier over hoe we tot deze stap zijn gekomen. Daarnaast hebben we binnenkort ook nog ander nieuws over nieuwe stappen van Oele wijnimport zelf, waar we u binnenkort ook over zullen informeren.