25 juni 2017

Bezoek aan Louis Jadot

Begin juni hebben we weer een bezoekje gebracht aan de Bourgogne en deze keer had ik voor Fabian zijn eerste bezoekje aan een een wijnboer georganiseerd. Voor Fabian was het sowieso zijn eerste stap over onze landsgrenzen en om dat extra speciaal te maken bezochten we op 6 juni het tophuis Louis Jadot. Samen met Ada, mijn ouders en Fabian kregen we een rondleiding door dit zeer gerenomeerde wijnhuis. Pierrick Prevost liet ons alle kelders en opslag zien. Mijn ouders waren hier een 25 jaar geleden ook al eens op bezoek geweest en er was heel wat veranderd in die tussentijd. Aansluitend kregen we nog diverse toppers uit de Bourgogne te proeven. Een heel leuk bezoek en ook onze dank aan Kwast wijnkopers die er voor zorgden dat de kelderdeuren voor de familie Oele geopend werden.

20170606_162229