11 mei 2017

Leuk vaderdagcadeau?? Kaas & wijn avond op vrijdag 30 juni

Op zoek naar een leuk cadeau voor vaderdag? Zie onder het kopje cursussen.

 

Thema-avond  Kaas & wijn combinaties vrijdag 30 juni 2017, 20.00 – 22.30 uur (Er zijn nog plaatsen vrij)

Deze avond vertellen we u samen met kaascoach & vinoloog Vernon Kats alles over de heerlijkste combinaties die u kunt maken met kaas & wijn. Vernon heeft jarenlang zijn eigen kaaswinkel bestierd en heeft daarnaast de liefde voor de wijn ontdekt. Nu coacht hij medewerkers van kaaswinkels maar ook bijv. supermarkten op het gebied van kazen. Daarnaast zit Vernon in onze proefgroep en proeft maandelijks met de familie Oele. Wij hebben Vernon nu bereid gevonden om naar het mooie Megen af te reizen om een gezellige avond wijn & kaas combinaties te proeven en daarbij de uitleg waarom iets lekker of juist niet lekker is. Dus heeft u trek in heerlijk avondje kaas & wijn combineren, schrijf je nu in!

De kosten voor deze thema-avond incl. kaas & wijn bedragen € 35,- p.p.