9 december 2014

Laatste voorbereidingen grote winterproeverij zaterdag 13 december

Op dit moment vinden de laatste voorbereidingen voor de winterproeverij plaats. Onze wijnbrief is inmiddels verstuurd en nu wordt de selectie gemaakt welke wijnen op de proeftafel te vinden zullen zijn en welke niet.

Verder worden de keuken en kamer omgebouwd zodat iedereen de ruimte zal hebben om de +/- 20 verschillende wijnen rustig te kunnen proeven.

Vrijdagavond vind de laatste cursusavond van de allerlaatste beginnerscursus in 2014 plaats en zullen we weer een 20-tal nieuwe wijnexperts kunnen bijschrijven in het grote wijnboek van de familie Oele. Ook deze keer weer een gezellige maar ook leergierige groep die we weer wat stapjes hebben laten zetten in de mooie wereld van de wijn. Uiteraard hopen we ook deze cursisten op zaterdag aan de proeftafel te mogen ontmoetten zodat ze de net opgedane kennis meteen in de praktijk kunnen brengen. In het voorjaar van 2015 zullen we weer met een nieuwe beginnerscursus starten.

Zaterdag 13 december is iedereen van harte welkom op onze grote winterproeverij tussen 14.00 - 18.00 uur. Er zijn geen kosten aan deze proeverij en u hoeft zich hier voor ook niet in te schrijven. Mocht u iemand willen meenemen, iedereen is van harte welkom!

 

Hopelijk tot zaterdag 13 december 2014!

Groetjes de familie Oele