10 november 2014

buurtvereniging Verroest uit de Roesterd Ravenstein op bezoek in Oele's proeflokaal

Afgelopen zaterdagavond was buurtvereniging de Roesterd op bezoek in Oele's proefkeuken. Nadat ze met de huifkar in Megen waren afgeleverd werden de 17 verrast op een mini-proeverij en cursus wijnproeven. Mijn moeder verzorgde de lekkere hapjes. De resultaten van de groep bij het blind proeven naderhand mogen iets tegenvallend genoemd worden maar daar was het niet minder gezellig om. Uiteindelijk was het Bart Verhoeven die de beste proever van de groep bleek en zo met veel trots de terugweg weer in de huifkar naar Ravenstein tegemoet ging. Zonder meer een geslaagde avond en 4 mannen hebben zich ter plekke meteen opgegeven voor de volgende beginnerscursus wijnproeven die komende vrijdag begint. Het was weer een gezellig avondje voor deze Ravensteiners in Megen.