11 september 2014

Grote wijnproeverij inclusief expositie van beeldhouwende familie Rooke!

Op zaterdag 13 september organiseren we weer een ouderwetse tuinproeverij waar een 20-tal wijnen te proeven zullen zijn. Daarbij zal het echtpaar Rooke uit Berghem hun beeldhouwwerken in onze tuin exposeren. Een echte aanrader en het is voor Leo Rooke zelfs zijn eerste expositie! Hij heeft voornamelijk industriële geabstracteerde beelden en produceert één beeld per jaar. Annette heeft al meerdere exposities achter de rug en beeldhoudt als sinds 1995. Zelf ben ik erg enthousiast over deze werken, hopelijk u ook! Daarnaast zijn de deuren bij u geopend bij de Kunstkamer en le Petit Galerie waar ook een heerlijk glas wijn voor u klaar staat en uiteraard moet u ook niet vergeten om bij Paula Gerritsen langs te gaan die onder meer mooie illustraties tekent. Verder zijn  bijna alle monumenten in Megen die dag geopend vanwege de open monumenten dagen dit weekend! Dus tot zaterdag!! (Zondag zijn we gesloten.)