16 november 2013

Wijnbrief weer op de post! Wijncursussen afgelopen met geslaagde laatste avond.

Vorige week is de nieuwe wijnbrief weer geschreven. Afgelopen week weer door drukkerij Putters uit Oss gedrukt en wordt vandaag door de mannen van TNT post door Nederland verdeeld. Zo bent u weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de wijnwereld. Ook zijn de wijncursussen inmiddels afgelopen en hebben we gisteravond de gevorderden cursus op een gezellige manier afgesloten. Officieel zou het rond 22.00 uur zijn afgelopen, maar om 24.00 uur verlieten de cursisten ons proeflokaal. Aangezien bij de blindproef op het einde niemand alle 4 de (Toscaanse) wijnen goed gekozen had, zijn ze verplicht om weer aan een nieuwe cursus in 2014 deel te nemen. Niemand van de cursisten leek daar problemen mee te hebben.  🙂 Volgend jaar dus weer een nieuwe kans!  Zie cursussen.