27 september 2013

wijn & kunst op de keien weer zeer geslaagd!

In samenwerking met Paula Gerritsen en Le petit Galerie vond in het weekend van 14 & 15 september kunst & wijn op de keien plaats. Een leuk opgezette proeverij waar zaterdag ongeveer 35 proevers aanwezig waren en zondag toen ook het weer wat beter was hebben we over de 100 proevers mogen ontvangen. Twee leuke dagen waar onder meer onze zelf geïmporteerde wijnen van Livon en Zorzon beiden uit Italië voor het eerst gepresenteerd werden aan het Nederlandse publiek.

Dewijnen werden enthousiast onthaald en de Friulano van Zorzon en de Pinot Grigio van Livon werden het meest gewaardeerd. De laatste zelfs zo zeer dat de wijn alweer is uitverkocht! Gelukkig hebben we ook nog een Chardonnay van deze serie in onze kelder liggen :).

Een leuke proeverij waar we weer veel oude bekende proevers tegenkwamen maar ook enkelen die we voor het eerst in huize Oele mochten verwelkomen.