10 september 2013

Drankenbeurs Houten & proeverij Fourcroy in Vianen bezocht

Maandag 9 september ben ik met mijn vader eerst naar Houten gereden voor de jaarlijkse drankenbeurs die daar georganiseerd werd. Hier presenteren diverse leveranciers zich en daarnaast wordt hier onder meer de slijter van het jaar gekozen. (Helaas en eigenlijk ondenkbaar, maar het was geen Oele wijnimport dit jaar.) We hebben hier verschillende wijnen geproefd bij bekende leveranciers en hebben daarnaast nieuwe ideeën opgedaan voor de najaarsgeschenken.

Vervolgens zijn we naar Vianen doorgereden waar we de proeverij van Fourcroy bezochten. Onder meer de wijnen van MontGras waren hier te proeven en we hebben hier weer diverse van besteld. Enkele daarvan zullen op onze proeverij in September gepresenteerd worden, waaronder een zeer speciale actie met de MontGras XX. Een blend van 80 % Cabernet Sauvignon en 20 % Carménere. Deze wijn is speciaal ontwikkeld om het heuglijke feit te vieren dat MontGras alweer 20 jaar bestaat! Bij Oele nu in samenwerking met MontGras de ongeloofelijke actie 9 halen 6 betalen! Dat mag gevierd worden!