28 maart 2013

Verrassingsproeverij in Megen & blindproeverij in Hapert waren beiden zeer geslaagd.

Afgelopen dinsdag hebben we een kleine verrassingsproeverij georganiseerd in onze proefkeuken. Het was erg gezellig en een complete verrassing voor de deelnemers. En uiteindelijk één persoon die beide wijnen bij het blindproeven alletwee goed had. Een geslaagde avond voor alle deelnemers.

Woensdag heb ik samen met mijn vader aan een blindproeverij meegedaan bij de gastvrije Jan & Anja Hendriks in Hapert. Ook dit was een gezellige maar ook leerzame avond. Onder meer enkele lekkere wijnen uit Uruguay geproefd. Ze hebben een hele mooie slijterij en ik ben jaloers op de ruimte en het assortiment wat ze daar hebben. Dus mocht je in Hapert zijn, dan moet je daar ook een keertje langsrijden.

Vrijdag hebben we weer een wijncursus bij ons in de keuken, dus alvast genoeg wijnen geproefd zo vlak voor Pasen :).