27 augustus 2012

Proeverij P & O gemeente Oss geslaagd

Op donderdag 23 augustus organiseerde de afdeling P&O van de gemeente Oss een uitstapje waar ze ook het mooie stadje Megen bezochten. Uiteraard kwamen ze ook even bij Oele langs waar ze getrakteerd werden op een mini-cursus/proeverij in onze tuin. 20 personen kregen door Evert & Diny uitgelegd waar je op moet letten bij het proeven van wijn, waarna dit in de praktijk werd gebracht. Het was erg gezellig & geslaagd. Wilt u ook een keer mini-proeverij of cursus bij ons houden met een gezellig groepje, informeer naar onze mogelijkheden. Zo is er een onder meer een combinatie mogelijk met een rondleiding door Megen of kunt u naderhand in één van de restaurants die Megen rijk is lekker gaan eten. Er zijn talloze mogelijkheden om u bij ons te vermaken!