21 december 2011

High wine & workshop hapjes & wijn zeer geslaagd

In december is Oele wijnimport begonnen met het organiseren van een high wine in samenwerking met Effe Zitte aan de Maasdijk. De eerste avond op vrijdag 9 december waren de dames Ona van Ravenstein, Yeschika Cox & Diny Oele erg zenuwachtig maar toen de avond eenmaal begonnen was begon het vanzelf te lopen. Na gestart te zijn met een heerlijke Prosecco werden de gasten verwend met de lekkerste hapjes & wijnen. Ook u kunt deelnemen aan de volgende High wines die gepland staan op 27/01/2012 & 02/03/2012. Voor meer info graag naar info@oelewijnimport.com.

Op donderdag 15 december starten het culinaire duo Yeschika & Diny hun eerste workshop hapjes maken & combinaties met de juiste wijn zoeken. Ook deze avond was zeer geslaagd te noemen. Wij zullen binnenkort nog wat foto's van deze avond op de website plaatsen. U kunt zich nu al opgeven voor de volgende workshops die plaats zullen vinden op 29 & 30 maart 2012. Voor meer info: info@oelewijnimport.com .